Δύο σεφ με πολλά χρόνια εμπειρίας σε Ελλάδα και εξωτερικό ο Γιώργος Καστόρης και ο  Δημήτρης Καγκέλης ενώσαμε τις δυνάμεις μας και την αγάπη μας για το φαγητό και τα καλά προϊόντα, για να ξεκινήσουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι.

Image

Συνδυάσαμε τις μοναδικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, του υγρού χρυσού κατά τον Όμηρο, με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της αυθεντικής μαστίχας Χίου, της αρώνιας και του γκότζι μπέρι και φτιάξαμε τρία νέα προϊόντα: λάδι με μαστίχα, λάδι με αρώνια και τέλος λάδι με γκότζι μπέρι.

Σκοπός μας είναι δώσουμε μια νέα διάσταση στο αρωματικό λάδι συνδυάζοντας την παράδοση με την υψηλή γαστρονομία.

Image

Εγκεκριμένοι Chef

Dimitris Kaggelis

Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου από τα παιδικά μου χρόνια να γοητευομαι από τις μυρωδιές αλλά και την εικόνα της γιαγιάς μου να φουρνιζει στο ξυλοφουρνο υπέροχες πίτες και ψωμιά ήταν μοναδικά γιατί είχαν αγάπη πέρα από την τέχνη. Τα χρόνια πέρασαν οι εικόνες πάντα με ακολουθούσαν ήταν οι αιτία να ακολουθήσω αυτό το ευλογημένο επάγγελμα του μάγειρα είναι ένα ταξίδι σαν έρωτας φυγής πάντα συναρπαστικος. Τελευταίο μου ταξίδι στην Ευρώπη το ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ της Αυστρίας όπου εκεί οι αγαπημένοι μου αυστριακοί χόρεψαν συρτάκι τον ουρανίσκο τους ελληνικος παράδεισος στο στομα είπαν στο τύπο τη τιμή να είσαι Έλληνας. Τώρα το συρτάκι συνεχίζεται με όραμα αυτή η υπέροχη σειρά ελαιολάδου που δημιουργησαμε με τον συνεργάτη και φίλο να ευχόμαστε  ο κύκλος του χορού πάντα να μεγαλώνει  ευχαριστούμε εκ των προτέρων από καρδιάς.. 

Image

Giorgos Kastoris

Η ζωή μου όλη ένα διαρκές ταξίδι γεύσεων σε πόλεις της Ευρώπης αλλά και σε αραβικές χώρες με τελευταίο προορισμό μου την Ντόχα στο Κατάρ. Τα χρόνια πέρασαν τώρα στο παρόν οι μνήμες επιστρέφουν και με εφόδιο τις εμπειρίες μου δημιουργησαμε με τον συνεργάτη και φίλο μια υπέροχη σειρά ελαιολάδου με μοναδικά super food από την μεσσήνη της Καλαμάτας  ένα μέρος ξακουστό στην αρχαιότητα. Το ταξίδι συνεχίζεται συναρπαστικοτερο όσο ποτέ ανά την υφήλιο τα λιμάνια ανυπομονούν. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων..